Loading...
Partners & Vrienden 2019-03-01T20:34:19+00:00

Partners & Vrienden

Partners

Theo Hesen is medeoprichter van het Instituut GoedNalaten, samen met Dick van Dijl†. Hij is bestuurder en senior consultant. Theo is al dertig jaar actief als (senior) fondsenwerver, als marketing- en communicatiemanager van goede doelen en vooral als specialist voor werving van nalatenschappen. Zijn slogan: Meer erfenissen voor uw goede doel? Bel Theo!  06-52197118. Meer over Theo.

Dirk van der Pol is acteur en regisseur. Hij is o.a. ook trainingsacteur met een grote staat van dienst. Na een paar trainingsgesprekken met karakters van Dirk heb je echt gevoel voor het betere testamentgesprek.  Meer weten over Dirk: www.dirkvanderpol.nl

Corine Aartman verzorgt al jarenlang trainingen op het gebied van fondsenwerving en is een gewaardeerd spreker op internationale congressen als het IFC. Ook voor het leiden van focusgroepen namens GoedNalaten wordt ze erg gewaardeerd. Meer weten over Corine: www.bloomconsultancy.nl.

Pablo van Klinken, de DoeHetZelf-notaris van Nederland. Onder het motto Maak (R)echt Eenvoudig ontwikkelt hij samen met GoedNalaten mogelijkheden voor het online opstellen van (goede doelen-)testamenten, legaataktes en schenkingsaktes. www.doehetzelfnotaris.nl

Victor van der Veen, online (senioren) marketing, Victor heeft meer dan 15 jaar ervaring met het  opzetten en verbeteren van online (fondsenwervende) programma’s bij zowel goede doelen als aan bureauzijde. Meer weten? www.victorvanderveen.com.

 

 

 

 

 

 

Otto Albrecht, projectleider collectieve campagnes, Otto heeft inmiddels ook al 15 jaar ervaring in fondsenwerving o.a. voor ontwikkelingsorganisaties, micro-financiering en katholieke maatschappelijke organisaties.

Afhandeling en Executie, GoedNalaten kan op korte termijn voorzien in een ervaren afhandelaar of executeur. Zodat alles goed geregeld is en u alleen maar positieve verrassingen krijgt.

Vrienden

De partners van het Instituut GoedNalaten ondersteun(d)en onder andere de volgende goede doelen met hun erfenis-communicatie:

-Vereniging Fietsersbond

– Koningin Sophia – Vereeniging ter bescherming van Dieren

– Vogelbescherming Nederland

– Stichting Liliane Fonds

– Stichting Natuur en Milieu

– Operatie Mobilisatie

– Vrienden van de Levenseindekliniek

– Trombosestichting Nederland

– Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

– Vastenaktie / Stichting BVA

– De Vlinderstichting

– Watersnoodmuseum

– Universiteitsfonds Delft